För dig som hästägare

För dig som hästägare

Ingenting slår känslan av när du öppnar stalldörren, känner lukten av häst och hör ljudet av en gnäggande välkomstkommitté. Det är ju trots allt inte hunden som är människans bästa vän, det är hästen. I alla fall om du frågar en hästägare. Hund eller häst, oavsett vad, kärleken till djuret övergår allt.

Något nytt inför sommaren

Det är på god tid att du ser över om din häst behöver något nytt inför sommaren. Kanske behöver du fylla på lagret av pälsglans, schampo, insektsmedel eller varför inte ett nytt schabrak. Eller du som ryttare kanske också vill ha något nytt, ett par nya ridbyxor eller nya ridstövlar. Oavsett vad klicka dig fram till utbudet som finns online. Här finner du allt till både dig och din häst.

Tips till dig som ska tävla

Innan du ska ut på tävlingsbanan tillsammans med din häst, se då till att du är uppdaterad på regelverket som finns på grund av coronapandemin. Viktigt är att både du och dina ryttarkompisar skyddas mot eventuell smitta. Ett annat bra tips är att du lasttränar din häst, efter en lång vinter kan de alltid vara lite extra skeptisk inför första transporten till en träning eller tävling. Lycka till!